Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 731 kJ / 1 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 355,14 g |
Tuky | 32,76 g |
Vláknina | 5,11 g |
Cholesterol | 830 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,36 g |
Sacharidy | 31,30 g |
Postup přípravy
Podáváme s přílohou dle vlastní volby, doporučuji bylinkovou rýži.
Zveřejněno 27. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky s bylinkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJrg
Moje poznámka
Kuřecí řízky s bylinkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJrg
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 15 minutami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 52 minutami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 11 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 11 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 13 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 13 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 13 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí řízky,
kuřecí roláda s bylinkovou náplní,
kuřecí řízky recepty,
kuřecí řízek,
svazování česneku,
bylinkova smes na rizky,
recepty bylinková náplň,
bilinkova náplň,
skřipec na závitky použití,
bylinková náplň,
kureci rizky recept,
kuřecí náplň se smetanou a bylinkami,
kuřecí prsní řízky na bylinkách,
mortadela kuřecí,
kuchynska uprava kuřecich řizku,
svazovani masa,
kuřecí mortadela,
jak poznám hotový řízek,
svazování masa provázkem,
skřipce na zavitky pouziti
Suroviny:
prsa kuřecí,
mortadela,
pepř,
sůl,
sýr,
hořčice pikantní,
česnek,
pažitka,
petrželka,
smetana,
olej,
mouka hladká,
vývar kuřecí,
pažitka,
petrželka,
smetana
Komentáře (16)