Kuřecí řízek v bylinkové marinádě

Dominik22 Kuchař: Dominik22

Drůbeží maso 1 názor

Suroviny

500 g kuřecích prsou
olej
rozmarýn
tymián
1 stroužek česneku
sůl
vejce
hladká mouka
strouhanka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a naklepeme.

  2. V misce uděláme marinádu z oleje - cca 50 ml. Dále přidáme čerstvý (může být i sušený) rozmarýn a tymián. Prolisujeme česnek a špetku soli, to celé pečlivě promícháme.

  3. Maso dáme do nějaké misky, zalijeme marinádou a pořádně do masa marinádu vmasírujeme. Dáme na 1-2 hod. do ledničky.

  4. Potom připravíme věci na obalování. Mouku, vejce rozšleháme, strouhanku. Nejdříve maso obalujeme v mouce, poté ve vajíčku a nakonec ve strouhance. Až budeme mít vše obalené, můžeme dát smažit.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Kuřecí řízek v bylinkové marinádě

  • mika59 mika59

    Dělala jsem téměř stejně..moc dobré.. Přidala jsem foto pokud nevadí.

    Odpovědět

Tématické fráze: marinada s bylinkami na kureci rizky

Zapomněl/a jsem heslo