Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 338 kJ / 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,61 g |
Tuky | 44,31 g |
Vláknina | 3,38 g |
Cholesterol | 599 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 56,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mléčná polévka s žampióny a vařeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZV3
Moje poznámka
Mléčná polévka s žampióny a vařeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZV3
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 5 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 22 minutami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 52 minutami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 4 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 5 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 5 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 7 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 8 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 9 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 10 hodinami
Tématické fráze:
mlečna polevka,
kulajda recept se žampiony,
kulajda se žampiony,
žampionová polévka s brambory,
kulajda s žampióny,
mléčná polévka s bramborem,
žampionová polévka s vejcem,
polévka se žampiony,
kulajda ze zampionu,
mlecna zampionova polevka,
kulajda z zampionu,
koprová polévka se žampiony,
žampióny polévka,
polévka žampiony,
kulajda se smetanou a žampióny,
žampionova mlečna polevka,
selská polévka mlecna,
žampionová polévka mlecna,
mléčná polévka videorecept,
žampiony kulajda
Suroviny:
žampióny,
vejce,
mléko,
vývar,
máslo,
mouka hladká,
koření houbová variace,
pepř,
sůl,
ocet,
petrželka,
libeček
Komentáře (13)
Eliz