Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas v bramboráku

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Iriska Iriska

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 866 kJ /
685 kcal
Bílkoviny92,50 g
Tuky35,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu omyjeme, osušíme, osolíme, posypeme kořením na ryby a osmažíme na oleji. Krok 2: Z brambor a ostatních přísad uděláme těstíčko jak na bramboráky. Krok 3: Na rozpálený olej rozprostřeme tenkou vrstvu těsta, na ni položíme osmaženou rybu, přikryjeme další vrstvou bramborákového těsta a pomalu smažíme. Krok 4: Pak opatrně obrátíme a dosmažíme z druhé strany.

Zveřejněno 11. 6. 2009

Poznámka autora Iriska

Ryba byla veliká, tak jsem ji rozdělila na 4 díly.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas v bramboráku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oYlk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas v bramboráku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oYlk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Slíbené fotky jsou už tady :-)

Irisko, je spousta možností, co do bramborákového těsta "zabalit";-) a cokoliv jsem dal dovnitř, bylo dobré:-p. Určitě to bude dobré a s pangasem;-):-p:-p.
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

Zdravím vás všechny a děkuji za bodíky. Jsem tady nová, takže prozatím vkládám recepty podle toho, jak nám doma chutnají. Slibuji, že se budu snažit co nejdřív "bramborákového" pangase doma usmažit a hned fotky dodat. Fakt !!;-):-))

Také bych se přimlouvala za vkládání fotek, tohle je pěkný recept, ale s fotografií by byl mnohem zajímavější :-!;-)
Ale jani, třeba bude další soutěž podobného ražení (určitě by nebyla nezajímavá) a zase se nám to obrázkově zaplní...:-);-):-)

Tak to je super,to by mě nanapadlo.Máme rádi pangase,ale už nemám nápady na úpravu.Uložím si to do oblíbených a vyzkouším.Dávám plusíka.:yes::yes::yes:

Ale no tak, holky, kde jsou fotky? Trochu jsme to při soutěži zaplnily a teď zas tohle:-(

Tématické fráze:
pangas, ryba v bramboráku, bramborák s rybou, pangas recepty, úprava ryby pangas, bramborakovy jezek, jak snazit bramborák, ježek v bramboráku, ryba bramborak, rychly bramborak, bramborák ryby, pečený pangas s brambory, pečený kapr, ryba brambor, recepty z pangase, těsto na ryby recept

Suroviny:
pangasius, citron, koření na ryby, brambory, sůl, pepř, vejce, česnek, mouka hladká, kmín drcený, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu