Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas v bramboráku

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Iriska Iriska

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 866 kJ /
685 kcal
Bílkoviny92,50 g
Tuky35,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu omyjeme, osušíme, osolíme, posypeme kořením na ryby a osmažíme na oleji. Krok 2: Z brambor a ostatních přísad uděláme těstíčko jak na bramboráky. Krok 3: Na rozpálený olej rozprostřeme tenkou vrstvu těsta, na ni položíme osmaženou rybu, přikryjeme další vrstvou bramborákového těsta a pomalu smažíme. Krok 4: Pak opatrně obrátíme a dosmažíme z druhé strany.

Zveřejněno 11. 6. 2009

Poznámka autora Iriska

Ryba byla veliká, tak jsem ji rozdělila na 4 díly.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas v bramboráku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oYlk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas v bramboráku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oYlk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Slíbené fotky jsou už tady :-)

Irisko, je spousta možností, co do bramborákového těsta "zabalit";-) a cokoliv jsem dal dovnitř, bylo dobré:-p. Určitě to bude dobré a s pangasem;-):-p:-p.
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

Zdravím vás všechny a děkuji za bodíky. Jsem tady nová, takže prozatím vkládám recepty podle toho, jak nám doma chutnají. Slibuji, že se budu snažit co nejdřív "bramborákového" pangase doma usmažit a hned fotky dodat. Fakt !!;-):-))

Také bych se přimlouvala za vkládání fotek, tohle je pěkný recept, ale s fotografií by byl mnohem zajímavější :-!;-)
Ale jani, třeba bude další soutěž podobného ražení (určitě by nebyla nezajímavá) a zase se nám to obrázkově zaplní...:-);-):-)

Tak to je super,to by mě nanapadlo.Máme rádi pangase,ale už nemám nápady na úpravu.Uložím si to do oblíbených a vyzkouším.Dávám plusíka.:yes::yes::yes:

Ale no tak, holky, kde jsou fotky? Trochu jsme to při soutěži zaplnily a teď zas tohle:-(

Tématické fráze:
pangas, ryba v bramboráku, bramborák s rybou, pangas recepty, úprava ryby pangas, bramborakovy jezek, jak snazit bramborák, ježek v bramboráku, ryba bramborak, rychly bramborak, bramborák ryby, pečený pangas s brambory, pečený kapr, ryba brambor, recepty z pangase, těsto na ryby recept

Suroviny:
pangasius, citron, koření na ryby, brambory, sůl, pepř, vejce, česnek, mouka hladká, kmín drcený, olej

Přidat fotografie receptu