Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 483 kJ / 2 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,62 g |
Tuky | 128,22 g |
Vláknina | 29,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 180,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K588
Moje poznámka
Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K588
Nejnovější recepty
Koprová omáčka s vejci
Přidáno před 1 hodinou
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 22 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská s kuličkami z mletého masa
peppek před 29 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
MonikaKa před 1 hodinou
Zelné placky se sýrem
Matea před 11 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 11 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 13 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 14 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 15 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 16 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 16 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 16 hodinami
Tématické fráze:
pecene brambory s dyni,
brambory s dýní,
pečená zelenina s dýní,
pecena dyne s brambory,
zapečená dýně hokaido s mletým masem,
dýně recepty,
dýně hokaido s mletým masem,
brambory pečené s dýní,
pecene brambory s dyni hokaido,
recepty dýně,
pečená dýně,
pečené brambory s bylinkami,
pečená dýně s bramborem,
dýně recept,
pečená dýně hokaido s masem,
pečená dýně s bramborama,
pečená dýně s mletým masem,
plněná dýně mletým masem,
recept na brambory s dýní,
pečené brambory a dýně
Suroviny:
brambory,
majoránka,
koření oregáno,
koření provensálské,
bazalka čerstvá,
sůl,
kmín celý,
olej
Komentáře (7)