Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 483 kJ / 2 027 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,62 g |
| Tuky | 128,22 g |
| Vláknina | 29,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 74 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 180,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K588
Moje poznámka
Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K588
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 5 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 8 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 48 minutami
Margot kuličky
Junys před 1 hodinou
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 1 hodinou
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 3 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 3 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 4 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
pecene brambory s dyni,
brambory s dýní,
pečená zelenina s dýní,
pecena dyne s brambory,
zapečená dýně hokaido s mletým masem,
dýně recepty,
dýně hokaido s mletým masem,
brambory pečené s dýní,
pecene brambory s dyni hokaido,
recepty dýně,
pečená dýně,
pečené brambory s bylinkami,
pečená dýně s bramborem,
dýně recept,
pečená dýně hokaido s masem,
pečená dýně s bramborama,
pečená dýně s mletým masem,
plněná dýně mletým masem,
recept na brambory s dýní,
pečené brambory a dýně
Suroviny:
brambory,
majoránka,
koření oregáno,
koření provensálské,
bazalka čerstvá,
sůl,
kmín celý,
olej
Komentáře (7)