Suroviny
Porce: 1-2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 280 kJ / 1 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,01 g |
Tuky | 10,62 g |
Vláknina | 99,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 238,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočka se zázvorem a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DJ06
Moje poznámka
Čočka se zázvorem a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DJ06
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 7 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 2 minutami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 2 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 4 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 4 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 4 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 4 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 4 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 5 hodinami
Tématické fráze:
červená čočka se zázvorem,
čočka recept,
sázené vejce ve vodě,
červená čočka s bylinkami,
"kucharka.isoftware.cz",
zastřená neboli ztracená vejce,
pošírované vejce,
dietní recepty se zázvorem,
čočka s volím okem,
polévka z červené čočky se zazvorem,
čočka vepřové maso zázvor,
jak se vaří voli oko,
cocka s vej,
zázvorová čočka recept,
cocka se zaz,
salát z červené čočky se závorem,
sázené vejce na čočku,
čočka s olivovým olejem,
pošírované kuřecí kuličky se zázvorem,
pošírované vepřové maso
Suroviny:
čočka,
zázvor čerstvý,
petrželka,
libeček čerstvý,
cibule červená,
česnek,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (20)
změnil se adresa serveru :)
Všem děkuji za pochvalu receptu i fotek