Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 466 kJ / 2 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,98 g |
Tuky | 151,57 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 518 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 166,30 g |
Postup přípravy
2.možnost
Balíčky vyskládáme vedle sebe do pekáčku a zalijeme rajskou omáčkou. Krok 9: Pečeme v troubě přiklopené asi 1 hodinu. Krok 10: Potom zjemníme kysanou smetanou.
3.možnost
Balíčky vyskládáme do sádlem vymaštěného pekáčku. Krok 11: Poklademe kysaným zelím, které ochutíme cukrem a solí. Krok 12: Přidáme angl. slaninu a podlijeme vodou. Krok 13: Zapékáme přiklopené hodinu a poté dopečeme, aby balíčky měly zlatavou kůrčičku.
Zveřejněno 8. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Holubce - plněné zelné listy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5L7A
Moje poznámka
Holubce - plněné zelné listy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5L7A
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 16 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno před 21 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeská kulajda
Sahula před 1 hodinou
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 2 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 3 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 3 hodinami
Švestková povidla
MAMA9903 před 9 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 10 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 12 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 12 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 12 hodinami
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 13 hodinami
Tématické fráze:
holubce s masem,
holubky,
slovenske plnene zelne listy,
slovenske holubky,
holubky romský recept,
holubky recept,
holubky na zelném listu,
ukrajinské holubce,
plněné zelné listy,
holubce podle romů,
recept na plnene zelne listy,
recept na holubky,
recept holúbky,
slovensky plneny zelny list,
plněné zelné listy recept,
zelné holubky,
recept na slovenské holubky,
ukrajinska jidla holubce,
plněný zelný list,
slovenské holubce
Suroviny:
zelí hlávkové,
maso mleté,
rýže,
kečup sladký,
cibule,
pepř,
sůl,
maso
Komentáře (18)
Šašliky dělám vepřové maso (krkovička) naloží se do vína bílého s majonézou a cibuli. Nechat 24hod.pak se napíchá maso na jehle a nad ohnem udělá. Někdo děla že místo vína dává ocet. Je pak kyselejší a křehčí]
Vždyt se uvaří v listě top recepty .cz
Cikáni jsou tuláci odjakživa, takže kdo ví, jestli převzali holubce od ukrajinců, nebo ukrajinci od cikánů..
dobrý receptík a tolik možností