Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 397 kJ / 95 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 0,46 g |
Vláknina | 8,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí stehna zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na kousky.
Krok 2: Kůži a slaninu nadrobno nakrájíme a necháme vyškvařit na suché pánvi.
Krok 3: Přidáme pokrájenou cibuli, zesklovatíme a zaprášíme uzenou paprikou.
Krok 4: Dále přidáme na kostičky pokrájená rajčata, bylinky omyjeme a otrháme lístečky a taktéž přidáme do pánve, podlijeme asi 50 cl vody a asi 5 minut podusíme,
Krok 5: Vložíme maso, fazole, prolisovaný česnek a dochutíme solí.
Krok 6: Necháme podusit ještě 5 minut a vmícháme posekanou petrželku.
Krok 7: Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 12. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole s uzenou vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlMA
Moje poznámka
Fazole s uzenou vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlMA
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 1 hodinou
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 3 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 3 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 3 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 3 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 3 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 4 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 4 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 5 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 5 hodinami
Tématické fráze:
fazole recept,
chutné recepty z fazolí,
fazole recepty,
fazolky recept,
fazole s uzeninou,
fazole,
uzená kuřecí stehna s fazolemi v tomatě,
recept na fazole,
fazolové recepty,
kuřecí stehna na fazolích,
recepty z fazolí,
chutné fazole,
mexické fazole s uzeninou,
fazole bez uzeniny,
fazole.cz,
fazole s,
recepty z uzenin,
jak zamrazit fazoli,
pikantní fazolový pekáček,
wwwfazole,cz.
Suroviny:
stehno kuřecí uzené,
fazole bílé,
fazole červené,
rajče,
cibule,
česnek,
slanina pikantní delikates,
tymián čerstvý,
saturejka,
petrželka zelená,
paprika sušená uzená,
sůl
Komentáře (28)
Já si vždy uvařím najednou více fazolí, pak rozdělím do krabiček a dám zamrazit. Mám tak zásobu, ale steril. občas používám taky