Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 397 kJ / 95 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 0,46 g |
Vláknina | 8,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí stehna zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na kousky.
Krok 2: Kůži a slaninu nadrobno nakrájíme a necháme vyškvařit na suché pánvi.
Krok 3: Přidáme pokrájenou cibuli, zesklovatíme a zaprášíme uzenou paprikou.
Krok 4: Dále přidáme na kostičky pokrájená rajčata, bylinky omyjeme a otrháme lístečky a taktéž přidáme do pánve, podlijeme asi 50 cl vody a asi 5 minut podusíme,
Krok 5: Vložíme maso, fazole, prolisovaný česnek a dochutíme solí.
Krok 6: Necháme podusit ještě 5 minut a vmícháme posekanou petrželku.
Krok 7: Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 12. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole s uzenou vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlMA
Moje poznámka
Fazole s uzenou vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlMA
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 18 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 18 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 41 minutami
Dušené zelí
rimul@email.cz před 45 minutami
Cuketový perník
Raslik před 1 hodinou
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 1 hodinou
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 2 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 2 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 2 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 3 hodinami
Tématické fráze:
fazole recept,
chutné recepty z fazolí,
fazole recepty,
fazolky recept,
fazole s uzeninou,
fazole,
uzená kuřecí stehna s fazolemi v tomatě,
recept na fazole,
fazolové recepty,
kuřecí stehna na fazolích,
recepty z fazolí,
chutné fazole,
mexické fazole s uzeninou,
fazole bez uzeniny,
fazole.cz,
fazole s,
recepty z uzenin,
jak zamrazit fazoli,
pikantní fazolový pekáček,
wwwfazole,cz.
Suroviny:
stehno kuřecí uzené,
fazole bílé,
fazole červené,
rajče,
cibule,
česnek,
slanina pikantní delikates,
tymián čerstvý,
saturejka,
petrželka zelená,
paprika sušená uzená,
sůl
Komentáře (28)
Já si vždy uvařím najednou více fazolí, pak rozdělím do krabiček a dám zamrazit. Mám tak zásobu, ale steril. občas používám taky