Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 338 kJ / 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,61 g |
Tuky | 44,31 g |
Vláknina | 3,38 g |
Cholesterol | 599 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 56,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mléčná polévka s žampióny a vařeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZV3
Moje poznámka
Mléčná polévka s žampióny a vařeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZV3
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
mlečna polevka,
kulajda recept se žampiony,
kulajda se žampiony,
žampionová polévka s brambory,
kulajda s žampióny,
mléčná polévka s bramborem,
žampionová polévka s vejcem,
polévka se žampiony,
kulajda ze zampionu,
mlecna zampionova polevka,
kulajda z zampionu,
koprová polévka se žampiony,
žampióny polévka,
polévka žampiony,
kulajda se smetanou a žampióny,
žampionova mlečna polevka,
selská polévka mlecna,
žampionová polévka mlecna,
mléčná polévka videorecept,
žampiony kulajda
Suroviny:
žampióny,
vejce,
mléko,
vývar,
máslo,
mouka hladká,
koření houbová variace,
pepř,
sůl,
ocet,
petrželka,
libeček
Komentáře (12)
Eliz