Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 460 kJ / 3 695 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 117,25 g | 
| Tuky | 20,15 g | 
| Vláknina | 31,20 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 6,02 g | 
| Sůl | 15,00 g | 
| Sacharidy | 745,60 g | 
Postup přípravy
Zavlažené pečivo pečeme v zapařeném pečícím prostoru. Pečení má být za dostatečného množství páry a stejnoměrné teploty pece. Doba pečení je podle hmotnosti výrobků. Menší pečivo 8 minut, větší kusy 14 minut a pečivo o hmotnosti 500 g 18-20 minut.
Zveřejněno 19. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Vodové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMMp
Moje poznámka
					 
				
Vodové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMMp
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 20 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 20 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 1 hodinou
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 6 hodinami
	
			 
	
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 7 hodinami
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 11 hodinami
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 12 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 12 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 13 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 13 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 14 hodinami
	
			 
	
						Tématické fráze:
						
							vodové cukroví, 
						
						
							vodové těsto, 
						
						
							vodove rohliky, 
						
						
							recept na vodové rohlíky, 
						
						
							rohlík vodový, 
						
						
							vodový rohlík, 
						
						
							vodova houska, 
						
						
							domácí pečivo rohlíky a housky, 
						
						
							pečivo bez tuku, 
						
						
							vodove rohliky recept, 
						
						
							vodový koláč, 
						
						
							recept na výrobu pečiva, 
						
						
							vyroba vodoveho peciva, 
						
						
							výroba pečiva recepty, 
						
						
							co to je pečení zaparenem prostoru, 
						
						
							paul hollywood recepty, 
						
						
							kváskové pečivo recept, 
						
						
							vodova veka recept, 
						
						
							vodov? rohl?ky, 
						
						
							recepty pečivo bez tuku
						
					
						Suroviny:
						
							mouka pšeničná, 
						
						
							sůl, 
						
						
							droždí, 
						
						
							cukr, 
						
						
							voda, 
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (7)
...a proč tedy tu teplotu nedáte do teceptu
To, že každý trouba peče jinak je asi pravda, ale jinak je to jen mantra která zní falešně, když není uvedena vůbec žádná teplota, nebo aspoň že se peče v slabě-středně-silně vyhřáté troubě