Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 922 kJ / 4 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,68 g |
| Tuky | 330,47 g |
| Vláknina | 14,80 g |
| Cholesterol | 682 mg |
| Sodík | 590 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 320,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečno-skořicový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOLP
Moje poznámka
Jablečno-skořicový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOLP
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 12 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 13 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 13 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 14 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 7 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 7 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 9 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 10 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 11 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 12 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 12 hodinami
Tématické fráze:
skořicový dort,
jablečný dort s mascarpone,
skořicový dort recept,
jak rozdrtit piškoty,
jablečno piškotový dort,
jablečno skořicový dort,
nepečený jablečný dort s mascarpone,
skořicový dort se šlehačkou,
recept na skořicový dort,
skoricovy krém na dort,
skořicový piškot,
jablecno skoricovy moucnik,
dort s jablky a mascarpone,
nepečený dort z macarpone s ovocem,
skořicový dort s jablky,
mascarpone hrudky,
jablečná dort,
skořicovy dort s mascarpone,
jablečná dort s piskoty,
skořicový cop s jablky
Suroviny:
piškoty,
máslo,
jablko červené,
mascarpone,
jogurt bílý,
šťáva citronová,
skořice,
sůl,
želatina prášková,
cukr,
přesnídávka jablečná,
rozinky,
rum
Komentáře (25)
Tak co kuchařinky, spokojené...
Kájo, já se rozhodně nenudím. Recept můžete mít odkudkoliv, ale až ho uvařím a vyfotím, tak pak to má smysl. Dřív ne.
Hella, Pajaja: Kdybych se chtěla chlubit cizím peřím, tak neuvádím zdroj a nepřiznávám skutečnost, že jsem i obrázek zkopírovala, nemyslíte?
Ukaž něco svého!
takové něžně nevinné
A dle mých zkušeností s těmito typy dortů bych šlehač vůbec nevytahovala a míchání bych zvládla ruční metlou (sice o něco pomaleji, ale rozhodně bez rizika, že mascarpone udělá hrudky, jakoby se srazí).
Já možná budu zkoušet koncem týdne, tak kdyžtak fotku hodím