Daňčí maso na kořenové zelenině
Maso z daňka je obecně považováno za nejlahodnější druh zvěřiny díky své výrazné chuti a jemnosti. Pojďte se i vy ve vaší kuchyni přenést na chvíli do podzimního lesa. Umožní vám to recept na daňčí maso na kořenové zelenině.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 298 kJ / 1 983 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,39 g |
Tuky | 95,17 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,14 g |
Sacharidy | 30,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Daňčí maso na kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5nX
Moje poznámka
Daňčí maso na kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5nX
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 8 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 10 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 10 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 3 minutami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 1 hodinou
Lečo
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Plněné pečené batáty
evahy před 1 hodinou
Cikánský řízek
Petulensie před 2 hodinami
Bratislavská buchta
DanaDR před 2 hodinami
Ovesné bramboráčky s minutkovým kuřecím masem
Jan Nemec před 3 hodinami
Buchta z kompotu
Dagemar před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty z dančího masa,
dančí ragů,
dańčí žebra recept,
daňčí žebra,
dančí,
příprava dančího masa,
pečené dančí maso,
danči recepty,
dančí plec recepty,
recept na danči,
daněk na zelenině,
recept na dančí žebra,
recepty na dančí žebra,
dančí plec,
pečená dančí žebra,
cena dančího masa,
dančí maso cena,
recepty danci,
pečená dančí žebra recept,
maso na kořenové zelenině
Suroviny:
maso dančí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
slanina,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
jalovec,
pepř,
sádlo,
víno červené,
marmeláda brusinková,
šťáva citronová
Komentáře (15)
Super fotečka,moc děkuji za přidání.Hned je recept o hodně atraktivnější
Já zase nikdy nedělala zajíce bez odstranění toho kloubního tuku/nemám na to odvahu/ naučila mně to tchýně a to byla opravdu dobrá kuchařka ,to já jsem jenom učeň, i to špatný.
Ten jalovec jsem chtěla dokoupit,ale zapomněla jsem a asi to nějak nevadilo.Mimochodem to červené víno je výborné k tomu-už taky nezbylo
Myslím,že to chtělo udělat rubriku zvěřina do diskuze a né tady pod recept s daňkem
Jinak nevím proč jsou přidaný u receptu podobný recepty??To tam musí být podobný za každou cenu????Srnka - daněk to je jedno???
Já vím,že je to zvěřina,ale přeci jen takto si myslím by to nemělo být!!!