Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 250 kJ / 2 450 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,38 g |
| Tuky | 53,39 g |
| Vláknina | 27,95 g |
| Cholesterol | 8 mg |
| Sodík | 135 mg |
| Sůl | 0,09 g |
| Sacharidy | 408,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavý slunečnicový chléb s podmáslím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4YKn
Moje poznámka
Tmavý slunečnicový chléb s podmáslím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4YKn
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 3 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 3 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vajíčka z trouby
Sahula před 12 minutami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 13 minutami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 39 minutami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 1 hodinou
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 2 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 3 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 4 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 4 hodinami
Tématické fráze:
slunečnicovy chleb,
slunečnicový domácí chléb z pekárny,
recept na celozrnný tmavý chleba,
slunečnicový chléb recept,
domácí slunečnicový chléb,
slunečnicový chléb z domácí pekárny,
domácí slunečnicový chléb v troubě,
slunečnicovy chleba z pekarny,
slunecnicovy chleb z pekarny,
recept na slunečnicový chleba,
slunečnicový chleba recept,
tmavý chleba z domácí pekárny recepty,
slunečnicový domácí chléb,
tmavý chléb z domácí pekárny,
domaci slunecnicovy chleba,
chleb z podmasli,
chleb s podmaslim,
recepty na domácí tmavý chléb,
chleba s podmáslím,
slunečnicový domácí chleba
Suroviny:
voda,
podmáslí,
olej,
semínka slunečnicová,
sůl,
cukr,
mouka žitná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (91)
Těsto děláno v domácí pekárně a pak pečeno v klasické troubě.
Platí, že na 500 g mouky se dává 10-14 g čerstvého droždí. To si zapamatuješ snadno
Navrchu jsem ho moc nařízla, příště se polepším
tak..pomachrovala jsem
pečení ZDAR
Mimochodem, jako peřinku jsem si na jeden krajíček položila domácí jahodový džemík, no mana nebeská
Po 3hodinách: Druhý chlebík upečený,přidávám foto
Ale Ivi, holt to je mňam no
přesně tak..pečka uhněte, vykyne a pak šup do trouby..u cathleeniných receptů postupuju na chlup stejně, držím se receptu a neustoupím ani o píď
děkuji
i když v mém podání nabral chlebík poněkud rustikální podoby
Jo