Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 814 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 242,21 g |
Tuky | 13,68 g |
Vláknina | 6,57 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 488 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 12,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlYK
Moje poznámka
Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlYK
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 12 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 12 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 14 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 15 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 16 hodinami
Tématické fráze:
maso v papináku,
králík na smetaně v papiňáku,
jak dlouho dusit kuřecí maso,
maso z papináku,
svíčková na smetaně v papiňáku,
svíčková v papináku,
dušené maso se zeleninou,
jaké maso na svíčkovou,
dušení v papináku,
panenka v papináku,
jak dlouho dusit maso,
můj kamarád nejí maso,
recepty z papináku,
svíčková na smetaně z papináku,
jak uvařit maso v papiňáku,
jak dusit maso v papiňáku,
jak dlouho dusit maso v papiňáku,
maso do papinaku,
kureci maso v papinaku,
vepřová panenka v papiňáku
Suroviny:
maso koňské,
cibule,
pepř,
koření nové koření,
jalovec,
bobkový list,
citron,
směs zeleninová mochovská mražená,
kopr čerstvý,
smetana 33%,
vývar zeleninový,
olej,
cukr,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (12)
Z uvedených surovin můžeme připravit klasické jídlo a kopr si schovat do kulajdy nebo koprové omáčky, kde ho pro vůni i chuť přidáme co nejpozději.
Bibi, nezlob se, ale jak tě ten kopr vůbec napadl, tomu na kloub nepřijdu...