Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 814 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 242,21 g |
Tuky | 13,68 g |
Vláknina | 6,57 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 488 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 12,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlYK
Moje poznámka
Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlYK
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 16 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno 5. 8. 2025 17:17:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková čokoláda
sulckax612 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 5 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 6 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 8 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 8 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 9 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 10 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 10 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 11 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 11 hodinami
Tématické fráze:
maso v papináku,
králík na smetaně v papiňáku,
jak dlouho dusit kuřecí maso,
maso z papináku,
svíčková na smetaně v papiňáku,
svíčková v papináku,
dušené maso se zeleninou,
jaké maso na svíčkovou,
dušení v papináku,
panenka v papináku,
jak dlouho dusit maso,
můj kamarád nejí maso,
recepty z papináku,
svíčková na smetaně z papináku,
jak uvařit maso v papiňáku,
jak dusit maso v papiňáku,
jak dlouho dusit maso v papiňáku,
maso do papinaku,
kureci maso v papinaku,
vepřová panenka v papiňáku
Suroviny:
maso koňské,
cibule,
pepř,
koření nové koření,
jalovec,
bobkový list,
citron,
směs zeleninová mochovská mražená,
kopr čerstvý,
smetana 33%,
vývar zeleninový,
olej,
cukr,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (12)
Z uvedených surovin můžeme připravit klasické jídlo a kopr si schovat do kulajdy nebo koprové omáčky, kde ho pro vůni i chuť přidáme co nejpozději.
Bibi, nezlob se, ale jak tě ten kopr vůbec napadl, tomu na kloub nepřijdu...