Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z uzené makrely

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Maso opatrně obereme, může zůstat ve větších kouscích - mícháním salátu se rozpadnou. Krok 2: Přidáme zeleninu, hrášek, kdo chce, může i krájenou cibuli a vmícháme majonézu. Krok 3: Opepříme, osolíme, podle chuti přisladíme, ochutíme trochou hořčice a necháme v chladnu uležet.

Salát je jemňounký, nepříliš kyselý a krásně voní. U nás patří k nejoblíbenějším.

Zveřejněno 7. 11. 2011

Poznámka autorky cathleen

Zeleninu jsem použila svoji, strouhanou, naloženou ve sladkokyselém nálevu.

Makrely jsme měli z domácí udírny http://www.toprecepty.cz/recept/21099-doma-uzena-m...

Z rybí kuchařky pana Miloše Štěpničky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z uzené makrely

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nNlR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z uzené makrely

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nNlR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

nej rybí pomazánka co jsem kdy baštil.

:-p mňam, neodmítla bych:yes::-K

Já jsem večeřela v 5 hodin a teď vím, že nebyl dobrý nápad jít brouzdat na internet :-S. Hezké to máš. :yes:

To bych si hned dala:yes: Saláty a pomazánky z ryb máme rádi. Za salát a krásné fotky:yes::yes::yes: +

Hmm, to může být dobrůtka:-p:-p, zajímavé fotky:yes:+

:yes::-KPěkná fotka a určitě dobrá pomazánka.:yes::yes:

:yes:Dala bych si, jeje,dělávám ji také a často, jenom bez hrášku, vím, že je moc dobrá a protože ji znám, tak i dávám bodíka:-K:-p:-)

tak svoji naloženou, strouhanou zeleninu..to tu nemamo..i když tu mamo kde co jiného:-8:-D
tento salát se mi moc líbí, dělávám ho taky, i když jinak;-):-K

Na tomhle krásně vypadajícím salátu bych si určitě pochutnala:-K+6:yes:

Tak to bych si dala hned k večeři:-p:yes:

:-)) Až mi oči přecházejí z té fotky :-8:-))
Saláty a pomazánky z uzené makrely máme rádi :-p

Hm, to joo:-p:-p:yes::yes:
Jo a hezky řešené foto :yes::yes:

Tématické fráze:
rybí salát z makrely, salát z uzené ryby, salát z uzených ryb, uzená makrela recepty, rybí salát z uzené ryby, rybí salát z uzených ryb, makrelový salát, uzená makrela recept, rybí salát z uzených makrel, recepty z uzené makrely, salát z uzených makrel, ribi salat z makrely, rybí salát z makrel, makrelovy salát recept, recept z uzené makrely, recepty uzena makrela, salat s uzenych ryb, salaty z uzenych ryb, štěpnička pomazánka z makrely, salát z uzených ryb podle štěpničky

Suroviny:
makrela, zelenina sterilovaná, pepř bílý, sůl, hořčice plnotučná, cukr, zelenina

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu