Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 768 kJ / 423 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,40 g |
| Tuky | 21,88 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 45,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Příloha k vepřové pečínce - šalvějová jablka na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ao
Moje poznámka
Příloha k vepřové pečínce - šalvějová jablka na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ao
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 4 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 6 minutami
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 2 hodinami
Tématické fráze:
jablka jako příloha,
příloha k vepřové pečeni,
příloha z jablek,
přílohy k vepřovému masu,
jablko jako příloha,
prilohy z jablek,
jablka recepty,
jablka k masu,
jablka jako příloha k masu,
jablka s cibulí,
příloha k vepřovému,
příloha pečená jablka,
cibulka jako priloha,
příloha z jablk k masu,
cibulky jako priloha,
jablka příloha k masu,
vepřová pečínka,
vepřové na jablkách,
příloha z jablek k masu,
vepřová pecene na jablka
Suroviny:
jablko,
cibule,
šťáva citronová,
máslo,
šalvěj,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (12)
krásné
Je dobré mít v zásobě takové recepty, když se jablka urodí, tak nebudeme přece vařit pořád dokola kompot a péct štrůdlíky