Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 768 kJ / 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,40 g |
Tuky | 21,88 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Příloha k vepřové pečínce - šalvějová jablka na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ao
Moje poznámka
Příloha k vepřové pečínce - šalvějová jablka na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ao
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule na žampionech
Ellinnka1 před 17 minutami
Salát Coleslaw
Hypnos před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 3 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 3 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 3 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 4 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 4 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 4 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 5 hodinami
Tématické fráze:
jablka jako příloha,
příloha k vepřové pečeni,
příloha z jablek,
přílohy k vepřovému masu,
jablko jako příloha,
prilohy z jablek,
jablka recepty,
jablka k masu,
jablka jako příloha k masu,
jablka s cibulí,
příloha k vepřovému,
příloha pečená jablka,
cibulka jako priloha,
příloha z jablk k masu,
cibulky jako priloha,
jablka příloha k masu,
vepřová pečínka,
vepřové na jablkách,
příloha z jablek k masu,
vepřová pecene na jablka
Suroviny:
jablko,
cibule,
šťáva citronová,
máslo,
šalvěj,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (12)
krásné
Je dobré mít v zásobě takové recepty, když se jablka urodí, tak nebudeme přece vařit pořád dokola kompot a péct štrůdlíky