Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 696 kJ / 2 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,23 g |
Tuky | 47,67 g |
Vláknina | 35,68 g |
Cholesterol | 369 mg |
Sodík | 6,56 g |
Sůl | 16,36 g |
Sacharidy | 369,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekárna na program klasik.
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový chlebík se sýrem Cottage
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0Dp
Moje poznámka
Pórkový chlebík se sýrem Cottage
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0Dp
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 10 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 10 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 10 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 10 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 11 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 11 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 13 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 13 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 13 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 13 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 13 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 14 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 15 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 15 hodinami
Tématické fráze:
sýr cotage,
cotage sýr,
domácí sýr cottage recept,
cottage sýr,
sýr cottage,
domácí cottage,
cottage recepty,
domaci syr cottage,
recepty cottage,
recepty s cotage,
cottage sýr recepty,
cottage sýr recept,
domácí cotage,
cotage chléb,
gottage,
recepty ze sýru cotage,
recept cottage,
recepty z cottage,
sýr cottage recepty,
recepty s cottage
Suroviny:
voda,
olej,
vejce,
sýr cottage,
mouka polohrubá,
mouka špaldová hrubá,
mouka celozrnná žitná,
mouka chlebová pšeničná,
sůl,
cukr,
droždí čerstvé,
pórek
Komentáře (4)