Staříčkovy zemáky s česnekem
I z běžných surovin můžeme snadným způsobem připravit pochoutku. Kolečka brambor dobře okořeníme a poté upečeme v troubě do růžova. Na závěr brambory promícháme s utřeným česnekem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 341 kJ / 1 038 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,52 g |
Tuky | 1,17 g |
Vláknina | 27,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 212,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staříčkovy zemáky s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZpg
Moje poznámka
Staříčkovy zemáky s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZpg
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 16 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 20 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 15 minutami
Toskánský bůček
poirotka před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 1 hodinou
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 3 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 3 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 5 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 5 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Tématické fráze:
pecene zemaky,
zemaky v troubě,
zapékané zemáky,
pecene zemaky v troube,
zapecene zemaky,
zemaky pecene v troube,
koření na pečené brambory,
zemaky na rozmarynu,cesneku a olivovem olej,
výborné zemáky,
francouské zemáky,
recept pecene zemaky,
francouzké zemáky,
zemaky v troubě se slupkou,
zemaky v troube recept,
zapekany zemaky,
pečené zemáky a zelenina,
recepty na opekané zemáky,
opekané zemáky,
staříčkovy brambory,
francouzké brambory na víc spůsobů
Suroviny:
brambory rané,
sůl,
kmín celý,
koření na americké brambory,
olej,
česnek
Komentáře (17)