Jahodová marmeláda z domácí pekárny
Marmelády jsou jedním z produktů, které nám pomohou ze zpracováním úrody ovoce. Tento recept je koncipován na přípravu marmelády z domácí pekárny. Ta ji uvaří a pak, hotovou marmeládu, už jen naplníme do sklenic.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 455 kJ / 2 260 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,30 g |
| Tuky | 2,70 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 543,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová marmeláda z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVr
Moje poznámka
Jahodová marmeláda z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVr
Nejnovější recepty
Zeleninové pyré s muškátovou dýní
Přidáno před 48 minutami
Veselé trubičky s ovocným krémem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný koláč bez vajec a mléka
Přidáno před 2 hodinami
Třeboňský kapr na modro
Přidáno před 2 hodinami
Ovesná kaše s tvarohem pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Křehký jablečný koláč
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 32 minutami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 42 minutami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 3 hodinami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 3 hodinami
Segedínský guláš, jak ho vařila maďarská babička
Luck2 před 3 hodinami
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Kajkajak před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
Lucie251 před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
test12 před 4 hodinami
Hovězí krk na houbách
test12 před 4 hodinami
Tématické fráze:
domácí pekárna recepty,
recepty pro domácí pekárnu,
recepty domácí pekárna,
domácí pekarny recepty,
merunková marmeláda od babičky,
recept na jahodovou marmeládu,
džem z domácí pekárny,
jahodovy džem z pekarny,
recepty do domácí pekárny,
recepty domácí pekárny,
jahodový džem bez konzervantů,
marmeláda,
recepty z domaci pekarny,
domácí pekárna,
recepty na domácí pekárnu,
jahodový džem v pekarne,
recepty pro domácí pekárny,
džem v domácí pekárně,
domácí pekárny,
džem v pekárně
Suroviny:
jahody,
cukr želírovací,
šťáva citronová
Komentáře (22)
Renata: Neboj se, nic ti nezastříká, normálně pak vymyješ nádobu, jako např. po pečení chleba apod....
Nemmělo tam být - 500g cukru a 1 želírovací cukr 2:1 ???
Ahoj
právě jdu zkoušet,tak výsledek bude určitě perfektní..