Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 571 kJ / 1 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 328,48 g |
Tuky | 14,19 g |
Vláknina | 4,64 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 947 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 15,70 g |
Postup přípravy
Dochutíme solí, pepřem a případně sójovou omáčkou.
Zveřejněno 3. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí fazolkové otýpky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMWR
Moje poznámka
Kuřecí fazolkové otýpky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMWR
Nejnovější recepty
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 23 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno 27. 7. 2025 07:51:48
Domácí Mila oplatky
Přidáno 27. 7. 2025 05:01:03
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Michaela1278 před 19 minutami
Pórková polévka
Kajkajak před 24 minutami
Pikantní švestkové chutney
rprenosilova před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
zizimar před 2 hodinami
Švestková buchta
pe3cek před 2 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Nela2025 před 3 hodinami
Třešňovo - tvarohová zmrzlina s čokoládou a kokosem
eliska1947 před 3 hodinami
Sekaná
Makysek0310 před 4 hodinami
Brokolicové karbanátky
p.breuova před 4 hodinami
Vídeňský bramborový salát
p.breuova před 5 hodinami
Tématické fráze:
fazolova otypka,
otypky zelenych fazolek,
drubeží fazolové otýpky,
fazolový otýpek,
kuřecí fazolové otípky,
kuřecí otýpky s fazolkama,
fazolové otýpky,
fozolové otýpky,
jak udělat otýpku,
otypek
Suroviny:
prsa kuřecí,
krenex,
fazolky zelené,
česnek,
pepř,
sůl,
olej olivový,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
víno bílé
Komentáře (13)
gurtlerova: Je to kuskus s nadrobno nakrájeným pórkem.
S tou červenou cibulí taky pracuju v teplé kuchyni ráda, i když se prý hodí víc na studenou, ale my ji máme rádi ve směsi bílou nebo žlutou