Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 951 kJ / 2 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,43 g |
Tuky | 87,72 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 741 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 242,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0zB
Moje poznámka
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0zB
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 43 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 51 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
bramborové knedlíky od babičky,
plněné bramborové knedlíky od babičky,
bramborový knedlík plněný uzeninou receptura,
koprova omacka s knedlikem,
bramborový knedlík s,
příloha bramborový knedlík,
koprová omáčka s bramborem,
recepty bramborové plněné knedlíky,
jaké maso na koprovou omáčku,
knedlik s omackou,
knedlíky s omáčkou,
jaké maso na koprovku,
obalovaný knedlík,
bramborový knedlík,
koprová omáčka,
plneny obalovany knedlik,
bramporový knedlík s,
bramborová knedla,
příspěvek na bydlení 2020,
koprova omacka v multifunkcnim hrnci
Suroviny:
brambory,
sůl,
solamyl,
mouka hrubá,
krupice,
vejce,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana 12%,
sůl,
sůl
Komentáře (28)
Nemám ráda obyč. knedlíky, ale koprovku miluju - skvělá vychytávka
magdalenka: Magdi, fritovat bych nedoporučila
Merylka a čo si myslíš, tie knedlíky miesto varenia obaľovať vo vajci a strúhanke a potom fritovať, prepieklo by sa to?
Moc a moc se omlouvám, že jsem prostě nenašla totožný recept, který tady už je od Žížalky. Přidala bych jen třeba foto k jejímu, abych ho trochu zase "vytáhla", protože je to fajn nápad.