Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 806 kJ / 1 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,25 g |
Tuky | 138,18 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 655 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 4,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gQ4D
Moje poznámka
Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gQ4D
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 14 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 14 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové zelí
janatka před 26 minutami
Cuketové halušky
janatka před 29 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 35 minutami
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 40 minutami
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 44 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 4 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 15 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 15 hodinami
Tématické fráze:
rybí roládky,
roládky z ryb recept,
recepty mořský vlk,
o je to jehle,
rybí recepty,
rybi rolada,
rolady z ryb,
recepty roládky z candáta,
recept candát na jehle,
rybí filety na bylinkovém másle,
roladka candat
Suroviny:
pangasius,
okurka salátová,
bobkový list,
máslo,
citron,
petrželka,
pažitka,
česnek,
sůl,
máslo,
olej olivový
Komentáře (16)
žádné pauzírování..jen klidný a odpočinkový spánek
Tu hroznou hrubku jsem opravila...
vseumel: Prosím, napiš, co bys změnila - pro inspiraci mně i ostatním...
Jinak cuketu jsem měla doma taky a uvažovala jsem o ní, ale pak jsem se rozhodla vyzkoušet tu okurku...někde jsem to četla - a je dobrá, šťavnatá
inak