Hovězí na celeru
Chybí vám nápad co uvařit k nedělnímu obědu? Prošpikované a předem naložené maso, upečené doměkka a podávané se smetanovou omáčkou krásně vonící po celeru, může být jednou z možností, kterou lze snadno připravit.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 830 kJ / 1 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,51 g |
Tuky | 93,96 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,68 g |
Sacharidy | 34,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR4z
Moje poznámka
Hovězí na celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR4z
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční špagety Carbonara
Styliane před 35 minutami
Plněné papriky
Rebeca před 36 minutami
Kuřecí nudličky na mrkvi s pórkem
wimra před 1 hodinou
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou
Aleister před 1 hodinou
Koprová omáčka
Elis_131 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 2 hodinami
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 3 hodinami
Strouhaný koláč
Sarka531 před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
Hannah64 před 3 hodinami
Cuketové brownies
verisek08 před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na celeru,
hovězí maso na celeru,
hovězí pečeně na celeru,
recepty hovězí maso na celeru,
recept hovězí na celeru,
hovězí celer,
hovězí na celeru recept,
maso na celeru,
celer recepty,
recepty hovezí na celeru,
hovězí na celeru,
hovezi v celeru,
hovězí mase na celeru,
hovězi na celetu,
hovezi zadni na celeru,
hovězí kostky na celeru,
hovězí zadní recepty,
hvězí maso,
hověz maso ragú,
hovězí na celer
Suroviny:
hovězí zadní,
celer,
cibule,
špek,
pasta sardelová,
mouka hladká,
smetana,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (8)
Jen jsem neměla hovězí vcelku,byly plátky.Tak jsem po uležení masa druhý den rozškvařila kostičky slaniny,na to vložila"masový"základ a pak už dál podle uvedeného postupu