Hovězí přední na celeru a zázvoru

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: cca 40 min v tlakovém hrnci 1-2 porce Hovězí maso 25 názorů

Suroviny

250-300 g předního hovězího masa
1 větší cibule
cca 3 cm čerstvého zázvoru
cca 70 g celeru
2 lžičky tekutého chilli koření
1 lžička mleté červené papriky
2-3 stroužky česneku
olej
sůl
pepř
1 lžíce hladké mouky na zahuštění
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na cibuli osmažené dorůžova mírně orestujeme celer nakrájený na malé kostičky, přidáme nastrouhaný zázvor a mírně osolené maso nakrájené na větší kousky. Maso opečeme ze všech stran, přidáme čili koření, mletou papriku a zalijeme menším množstvím vody.

  2. Dusíme doměkka v tlakovém hrnci cca 30-35 minut. Po změknutí masa přidáme utřený česnek a zahustíme hladkou moukou rozšlehanou v trošce vody a ještě provaříme. Podáváme s knedlíkem, rýži nebo bramborem podle chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 692 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí přední na celeru a zázvoru

1 2

Tématické fráze: hovězí přední recepty hovezi maso na celeru hovězí přední přední hovězí recepty hovezi predni recept vařené hovězí přední recepty recepty hovězí přední hovězí na celeru a zázvoru predni hovezi recepty na hovezi predni recepty hovězí přední maso recepty z hovězího předního recept hovezi predni predni hovezi recept hovězí na celeru hovězí na zázvoru a celeru recept na hovězí přední recepty z hovězího předního masa recepty hovězí maso přední přední hovězí maso

Zapomněl/a jsem heslo