Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 253 kJ / 1 494 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 154,52 g |
| Tuky | 82,33 g |
| Vláknina | 19,19 g |
| Cholesterol | 477 mg |
| Sodík | 656 mg |
| Sůl | 1,54 g |
| Sacharidy | 24,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius na rajském protlaku a na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5pG
Moje poznámka
Pangasius na rajském protlaku a na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5pG
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 11 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 15 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Guláš uherského grófa
PavelSt před 1 hodinou
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 7 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 7 hodinami
Květákové placičky
Valis před 8 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 9 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 10 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 10 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 11 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
filé na protlaku a zelenině,
treska na protlaku a zelenině,
rajský protlak a ryba,
pangasius na kořenové zelenin,
recept na rajský protlak,
peceny protlak,
pangasius s protlakem,
ryba protlak zelenina,
pangasius zapečený s bramborami a rajským protlakem,
pangas na kořenové zelenině,
zmražený pangas na zelenině,
rybi filet v rajskem protlaku,
filety v rajske,
pangasius na celeru s jablky,
ryba v rajskem protlaku,
recepty s pangaciem,
paglia e fieno jak upravit,
dietní recept s pangaciem,
pangasius v zelenině,
pangasius na zelenině
Suroviny:
pangasius,
celer,
mrkev,
petržel,
citron,
protlak rajčatový,
sůl,
máslo,
zelená nať
Komentáře (6)