Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ukrajinský boršč s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R5xV
Moje poznámka
Ukrajinský boršč s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R5xV
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 6 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 16 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 17 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 4 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 4 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 4 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 4 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 5 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 5 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 5 hodinami
Tématické fráze:
boršč s fazolemi,
kolik dat noveho koreni do borsce,
boršč fazole,
boršč s fazoli,
boršč z volyně,
ukrainski buchtu,
borč červené řepy s fazolemi,
jak se dela borč,
borč od mojí babičky,
salat ukrainski,
ukrainski borsc,
co delat aby repa zustala cervena,
ukrajinsky salat ze repy a fazolová polévka,
boršč z volině,
boršč z kysanou smetanou a koprem,
ukrajinský boršč s červenou řepou,
borc ukrajinsky,
zeleninovy borsc s fazolemi a kysanou smetanou,
boršč s fazolemi recept,
ukrajinsky děkuji
Suroviny:
maso vepřové,
maso hovězí,
řepa červená,
fazole červené,
cibule,
brambory,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
smetana kysaná,
smetana sladká
Komentáře (9)