Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 701 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,87 g |
Tuky | 7,32 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 34,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: V kastrolu rozpálíme olej, osmahneme cibulku do zlatova až skoro do hněda.
Krok 2: Přidáme maso, sladkou papriku, kmín, trochu osmahneme, podlijeme troškou vody a na středním plameni dusíme 10 minut pod pokličkou.
Krok 3: Poté přidáme 2 litry vody, mrkev, brambory, petrželku, osolíme a necháme přivést k varu. Poté ztlumíme na menši plamen a vaříme 1 hodinu a půl až 2 hodiny.
Zveřejněno 1. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/515Y
Moje poznámka
Hovězí gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/515Y
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 10 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 14 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 14 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 3 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 5 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 5 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 6 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 7 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 8 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 8 hodinami
Tématické fráze:
gulášová polévka z hovězího,
gulášova polévka recept-vareni.cz,
luxusní gulášová polévka,
gulášová polévka z hovězího masa,
gulášová s hovězím,
gulášová polévka s hovězím masem,
jaké maso na gulášovou polévku,
golášová polévka,
gulsova polevka,
gulášová polévka s mrkví,
gulašová polévka příprava,
jaké hovězí na gulášovou polévku,
hovězí polévka s bramborem,
gulášová polévka,
polévka hovězí s bramborem,
polévka gulášová,
gulasova polievka top,
golášová hovězí,
gulášová polévka z hovězího masa tpo,
luxusní gulášová polévka z hovězího
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
cibule,
brambory,
mrkev,
petrželka,
kmín celý,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (13)
jenom..ty brambory bych přidala až ke konci..nedovedu si představit, jak by po dvou hodinách vaření vypadaly
Ale zemiaky dávame až vtedy, keď je mäso mäkké, za 2 hod varenia sa rozsypú.