Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 377 kJ / 1 763 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,43 g |
| Tuky | 70,49 g |
| Vláknina | 41,65 g |
| Cholesterol | 245 mg |
| Sodík | 6,14 g |
| Sůl | 14,35 g |
| Sacharidy | 186,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cviklu uvaríme a olúpeme.
Krok 2: Narezanú slaninu vyškvaríme a orestujeme na nej narezanú cibuľu. Pridáme na tenšie rezance narezanú kapustu, na kocky narezané zemiaky a na malé kocôčky narezané jablko.
Krok 3: Osolíme, pridáme bobkový list a všetky koreniny, zalejeme vývarom a pomaly varíme asi 30 minút. Vývaru toľko, aby bol asi 2 cm pod hladinou zeleniny.
Krok 4: Potom pridáme narezanú kyslú kapustu, na kocky narezanú cviklu a podusíme ešte 10 minút.
Krok 5: Nakoniec vložíme na kolieska narezanú klobásu a necháme tiahnuť asi 10 minút.
Zveřejněno 6. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Eintopf z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOq6
Moje poznámka
Eintopf z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOq6
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 52 minutami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
Květáková polévka
Eva_H před 10 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 12 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 15 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
Tématické fráze:
eintopf recept,
čerstvé červené zelí recept,
recept na čerstvé červené zelí,
jídlo z červeného zelí,
recepty z červeného zelí,
červené zelí,
prívarok z červeného zelí s křenem,
recept na eintopf,
aintopf z červeneho zelí,
eintopf s hlávkového zelí,
recepty z červeného zelí čerstveho,
jidla u červeného zelí,
čerstvé červené zelí jídlo,
recept na eintopf zelí,
recept z čerstveho červeneho zeli,
čerstvé červené zelí,
recept čerstvé červené zelí,
hlávkové zelí na sladko,
čerstvé červené zelí na sladko,
varime cervene zeli
Suroviny:
zelí červené,
brambory,
jablko,
řepa červená,
slanina uzená,
vývar,
kmín celý,
bobkový list,
koření hřebíček,
sůl,
pepř mletý,
zelí kysané,
klobása papriková
Komentáře (10)
Ďakujem za pochvalu
moc se mi to líbí...červenou řepu jsem si oblíbila díky tobě, takže bych chtěla někdy vyzkoušet