Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 477 kJ / 1 070 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,98 g |
| Tuky | 14,07 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 118 mg |
| Sůl | 0,06 g |
| Sacharidy | 183,30 g |
Postup přípravy
Prisypeme hrášok a olivy a 5 minút prehrievame na slabom ohni.
Na tanieri posypeme strúhaným syrom.
Zveřejněno 15. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelená rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51BK
Moje poznámka
Zelená rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51BK
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 3 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 21 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 1 hodinou
Pórková polévka s česnekem
ricci před 1 hodinou
Ošatkový chléb
Pajkujka před 2 hodinami
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 3 hodinami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 3 hodinami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 5 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 10 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 11 hodinami
Tématické fráze:
zelena ryze,
recepty z rýže,
tremocos,
zelena ryze recept,
zelená rýže recepty,
zelden,
rýže top,
rýže recepty,
zelena ryze priprava,
rýže recept,
recepty na zelený čtvrtek,
zelené recepty na zelený čtvrtek,
ryže na vsechni spusoby,
dietní rýže se zelenou recept,
použití zelené rýže,
zelden lyze,
ryze na vsechny zpusoby,
recepty - rýže do zelena
Suroviny:
brokolice,
pórek,
cibule,
olivy zelené,
hrášek mražený,
rýže,
sůl,
olej,
sýr tvrdý
Komentáře (12)
1974andrea: Andrejka vývarom nepodlievam nikdy ( pokiaľ to nie je mäso alebo mäsové jedlo ), pretože zmení chuť pôvodných surovín, a v tomto prípade chcem tam mať chuť póru a brokolice
to je jako hlavní nebo příloha