Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 534 kJ / 2 996 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,18 g |
| Tuky | 16,31 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 329 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 637,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
NETINKA S MAJOLKOU®
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRAA
Moje poznámka
NETINKA S MAJOLKOU®
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRAA
Nejnovější recepty
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 2 minutami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 11 minutami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 3 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí polévka
Kajkajak před 10 minutami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 1 hodinou
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 1 hodinou
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 1 hodinou
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 2 hodinami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 5 hodinami
Tématické fráze:
jitulčiny recepty,
jitulciny nejnovejsi recepty,
kynute testo s Majolkou®,
kynuté koláče s Majolkou®,
buchta s Majolkou®,
kynutý koláč s Majolkou®,
majonézová buchta,
koláče s Majolkou®,
kynuté buchty s Majolkou®,
buchty z Majolkou®,
koláčky z Majolky®,
nové jitulčiny recepty,
testo s Majolkou®,
kynutý koláč z Majolky®,
buchty s Majolkou®,
koláč s Majolkou®,
koláče z Majolky®,
kolac netinka,
buchta z Majolky®,
kynuté koláčky s Majolkou®
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
prášek do pečiva,
mléko,
vejce,
majolka,
jahody
Komentáře (12)
Jinak Netinka tomu říkala také moje babička. A pravá Netinka je z kynutého těsta. Nejlepší je s tvarohem, rebarborou a drobenkou.