Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 604 kJ / 1 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,90 g |
Tuky | 144,04 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 3,88 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 15,82 g |
Postup přípravy
Dobře rozehřejeme vhodnou pevnou (nejlépe litinovou) pánev, potřeme ji kůží ze špeku a vložíme plátky masa, které těsně předtím osolíme hrubě mletou mořskou solí. Krok 6: Opečeme z jedné strany 4 minuty, otočíme, snížíme teplotu a opékáme další 4 minuty. Opečené maso přendáme na nahřátý talíř a vložíme do trouby. Krok 7: Do výpeku v pánvi přidáme lžíci másla, cca 100 ml horkého masového vývaru, dochutíme pepřem a necháme zredukovat na požadovanou hustotu. Krok 8: Maso klademe na talíře, přelijeme ochuceným výpekem, posypeme kostičkami špeku a kolečky restované cibulky a navrch položíme polovinu rozpečeného Hermelínu.
Zveřejněno 18. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku a rozpečeným Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5QL
Moje poznámka
Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku a rozpečeným Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5QL
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 1 hodinou
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 2 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
nízký roštěnec,
nízký roštěnec recept,
nízký roštěnec recepty,
hovězí nízký roštěnec recepty,
steak z hovězí roštěné,
roštěnec,
vysoký roštěnec steak příprava,
hovězí nízký roštěnec recept,
steak z hovězí roštěné recept,
hovězí roštěná steak recept,
recepty nízký roštěnec,
recept na nízký roštěnec,
sirloin steak,
sirloin steak recept,
roštěnec steak příprava,
roštěnec recept,
hovězí roštěná steak,
recept nízký roštěnec,
hovězí nízky roštěnec,
roštěnka steak
Suroviny:
roštěnec nízký,
sýr hermelín,
cibule,
špek,
olej olivový,
pepř čtyř barev,
sůl mořská,
máslo,
vývar masový
Komentáře (26)
Bála jsem se, abych ho nezkazila, ale nakonec to dopadlo nad očekávání a věřím, že podle detailního popisu si úžasný steak připraví i začátečník.
http://www.howto-cooksteak.com/wp-content/uploads/...
http://www.hostovka.cz/clanek.php?clanek=221