Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 405 kJ / 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,48 g |
| Tuky | 9,71 g |
| Vláknina | 32,73 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 198 mg |
| Sůl | 0,37 g |
| Sacharidy | 44,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s balsamicem a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRzX
Moje poznámka
Hovězí s balsamicem a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRzX
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 4 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky
Kajkajak před 17 minutami
Mléčná polévka
Kajkajak před 24 minutami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 1 hodinou
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 1 hodinou
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 2 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 2 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 2 hodinami
Třená buchta
Martina Veveruska před 2 hodinami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 3 hodinami
Tématické fráze:
k čemu balsamico,
omáčka balsamico-použití v receptech,
jak použít balzamiko,
hovezi pecene s rozmarynem,
k cemu se pouziva balsamico,
ocet balsamico do omáčky,
omáčka balsamico použití,
na co pouzit balsamico,
ocet balsamico omáčkový,
použití balsamica,
hovězi zavitky s rozmarynem,
hovezi balzamiko,
k čemu použít balsamico,
balsamico omáčka použití,
omáčka z balsamico octa,
vepřová pečeně s balsamicem,
omáčka z balsamica,
k čemu je balsamico,
jak pouzit balsamico,
hovězí s balzamicem
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
mrkev,
celer,
balsamico,
hořčice plnotučná,
pepř,
sůl,
česnek sušený,
kmín drcený,
rozmarýn sušený,
olej,
máslo,
bujón zeleninový
Komentáře (20)
janiczka - balsamico dávám i do svíčkové na smetaně, když potřebuji doladit chuť a barvu.