Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 116 kJ / 2 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,27 g |
Tuky | 150,23 g |
Vláknina | 23,67 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 61,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená hovězí kližka na způsob jehněčího
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53nR
Moje poznámka
Pečená hovězí kližka na způsob jehněčího
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53nR
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 10 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 4 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 12 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 13 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 15 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 16 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 17 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 17 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 17 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 17 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka,
hovězí kližka recepty,
hovezi kliska,
hovězí kližka recept,
recepty hovězí maso kližka,
recepty z hovězí kližky,
kližka recepty,
recepty z hovězího masa kližky,
recept hovězí kližka,
kližka,
kliška,
pečená kližka na česneku,
recept na hovězí kližku,
kližka recept,
hovězí kliška recepty,
kližka hovězí,
irská hovězí kližka,
kliška hovězi,
pečena kliška,
recepty z kližky
Suroviny:
kližka hovězí,
slanina anglická vcelku,
špek,
česnek,
majoránka,
cibule,
tymián,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
jalovec,
vývar,
mouka hladká,
máslo,
pepř,
sůl
Komentáře (26)
Hovězí mám ráda v jakékoliv úpravě
krásný recept..a fakt by to masenku slušelo v pomaláči, každopádně
bodík ti právem náleží
Nás vyloženě pobavily...
To zelený jsem dnes dělala podle receptu neregistrované Šárky v komentářích zde - http://www.toprecepty.cz/recept/2519-nejlepsi-spen.... Zpočátku s obavami a jakože z toho třeba nakonec při nejhorším udělám polévku, ale povedlo se to a opravdu jsme si pochutnali.
Bramborový knedlík by byl určitě lepší, ale měla jsem houskový hotový, tak jsem potřebovala, aby se snědl..