Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Široké nudle s mletým masem a mozzarelou

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pbarva pbarva

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 228 kJ /
294 kcal
Bílkoviny49,75 g
Tuky10,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 125 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi rozpálíme olej, osmahneme najemno nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a osmahneme. Osolíme, okořeníme gyrosem, přidáme rajský protlak. Krok 2: Uvaříme nudle, necháme je okapat a buďto směs vmícháme do nudlí a posypeme pokrájenou mozzarelou, nebo dáme nudle na talíř, dáme na to směs a posypeme pokrájenou mozzarelou a dáme do mikrovlnky na dvě minutky nechat roztéci mozzarelu. Krok 3: Tuto směs můžeme i zapéct.

Zveřejněno 1. 2. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gg6y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gg6y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

BILKOVAI:;-)Ivi je to dobré:-):-p+5:yes:

mozzarela je skvělá.. a v kombinaci se zbytkem .. hmmm:-8:-p;-):-):yes:

To může být dobré:-p:yes:.+1

Mozzarelu jsem teď zcela premiérově měla s rajčaty;-). Je taková-podle mne malinko bez chuti, ale s těmi rajčaty a trochu posolené, opepřené je to vynikající;-):yes:

Tématické fráze:
široké nudle recepty, široke nudle s masem, zapecene nudle s mletým masem, zapecene testoviny s mletym masem a mozzarellou, minutka z mletého masa recept, mleté s, široké těstoviny s mletým masem, gyros s mozzarelou, recept mozarela s mletým masem, čínské zelí s s mozzarelou, recept na menu z mozzarelou, maso z mocarelou, zapekane nudle s mletym maso, zelne široke nudle, nudle s rajcaty a mletym masem, mozzarella recepty, zapecene spagety s mletym masen, testoviny s mletym masem a mozarelou, recepty s mletým masem a mozarelou, široke nudle recept

Suroviny:
nudle široké, plec vepřová, protlak rajčatový, cibule, koření gyros, olej, sýr mozzarella, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu