Suroviny
Porce: 9.velkých rohlíku
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 939 kJ / 2 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,53 g |
Tuky | 45,67 g |
Vláknina | 63,68 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 237 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 479,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborné rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O94
Moje poznámka
Výborné rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O94
Nejnovější recepty
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 15 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 15 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 18 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Himaláje buchta
Amalka7 před 5 hodinami
Domácí lučina
hanazadrazilova před 6 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
poirotka před 7 hodinami
Šopský salát
radekfiala před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 9 hodinami
Dopékané řízky
jakub@V před 9 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
jakub@V před 9 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 9 hodinami
Koprová omáčka
Sahula před 11 hodinami
Loupáčky z domácí pekárny
romanakross před 11 hodinami
Tématické fráze:
výborné domácí rohlíky,
rohlíky ze zakysané smetany,
výborné domácí rohlíky recept,
recept na rohlíky,
smetanové rohlíky,
domácí rohlíčky ze zakysané smetany,
rohlíky z Majolky®,
domaci rohliky se zakysanou smetanou,
rohlíky ze zakys.smetany,
rohliky se zakysane smetany,
rohlíky s otrubami,
výboné rohlíky,
rohlíky se se smetanou,
domaci výborne rohlíky,
výborný rohlík recept,
domácí rohlíky se zakysané smetany,
rohlíky ze smetany,
recept rohliky,
psenicne rohliky vyborne,
rohlík ze zakysané smetany
Suroviny:
mléko,
olej,
smetana zakysaná,
vejce,
sůl bylinková,
mouka polohrubá,
mouka chlebová pšeničná,
otruby pšeničné,
kaše bramborová sušená,
cukr,
droždí čerstvé
Komentáře (16)
Poznámka k těm otrubám: Otruby obsahují hodně vlákniny. To je výhodné pro diabetiky, protože vláknina a bílkoviny "tlumí" nepříznivý vliv sacharidů, snižují tzv, glykemický index. Diabetici tak mohou jíst pečivo a třeba si i přisladit.
já je peču rodině jednou týdně jak si přeje a nevydrží do druhého dne.
Hezky den
Otruby jsou moc fajn, ale jejich větší množství zroveň i "staví", takže ten, kdo má sklony k zácpě, by je měl používat *přiměřeně...přiměřeně*