Kapr po židovsku
Kapr po židovsku patří k těm pokrmům, které jsou snadné na přípravu. Receptů na něj existuje spousta. Restovaného kapra dusíme na víně spolu se žampiony a křenem. Omáčku zjemníme smetanou a podáváme nejlépe s bramborovou kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kapr po židovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Y
Moje poznámka
					
				
Kapr po židovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Y
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 8 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 10 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 11 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 12 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kapr recept, 
						
						
							recepty na jídlo z kapra, 
						
						
							všechny recepty na kapra, 
						
						
							kapr recepty, 
						
						
							jídla z kapra, 
						
						
							řízek z kapra, 
						
						
							výborný kapr, 
						
						
							file po židovsku, 
						
						
							ryba po židovsku, 
						
						
							recept kapr, 
						
						
							rizky z kapra, 
						
						
							kostra kapra, 
						
						
							recepty z kapra, 
						
						
							rybí filé po židovsku, 
						
						
							kapr po židobsku, 
						
						
							kapr v kuchyni, 
						
						
							recepty na jidla z kapra, 
						
						
							výborný recept na kapra, 
						
						
							kapr požidovsku, 
						
						
							recept z kapra
						
					
						Suroviny:
						
							kapr, 
						
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							křen, 
						
						
							koření na ryby, 
						
						
							víno bílé, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sůl, 
						
						
							petrželka zelená, 
						
						
							citron, 
						
						
							olej, 
						
						
							mouka hladká
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (18)
Vypadá to, že jídlo si zde může nazvat každý jak mu libo.
Zajímavé, či spíše překvapivé komentáře; ale vlastně ani moc překvapivé nejsou...
Kde kdo si myslí, že židovské jídlo musí být s česnekem
Podívejte se na jidiš a košer kuchyni než začnete plácat.