Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička marinovaná v hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZ9w
Moje poznámka
Krkovička marinovaná v hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZ9w
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 30 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 54 minutami
Vrstvený salát
Maruna365 před 59 minutami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 6 hodinami
Tématické fráze:
marinovana krkovice,
marinovaná vepřová krkovička recept,
krkovička na hořčici,
krkovice na hořčici,
krkovice recept,
marinovaná vepřová krkovice,
krkovice recepty,
krkovice na medu,
marinovaná krkovička,
krkovička recepty,
marinovaná krkovice recept,
pikantní marinovaná krkovička,
vepřová krkovička na hořčici,
krkovička v hořčici,
krkovička na medu,
krkovice v hořčici,
vepřová krkovice na hořčici,
maso nalozene v horcici,
recepty z krkovice,
vepřová krkovice naložená v nálevu
Suroviny:
krkovice vepřová,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
hořčice kremžská,
houby v kyselém nálevu,
zelenina sterilovaná
Komentáře (13)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
S houbičkama jsem udělala podle chuti..Jistě by šla i zeleninka,popř. samotné..Nebyly důležité,je více možností