Tvarohový koláč s dýní a pomerančem
Suroviny
Porce: koláčová forma
Nutriční hodnoty
Energie | 10 715 kJ / 2 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,57 g |
Tuky | 145,90 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 734 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 229,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z kuchařky: Hana Michopulu "Recepty z farmářského trhu I.díl" (V původním receptu éter.olej není, tzn. lze i bez něj!)
Éterický olej je naprostá bomba a můj nový objev, mrkněte:
http://www.just.cz/produkty/etericke_oleje_a/k5182
Koláč je naprosto delikatesní, pokud chcete, aby byla dýně výrazněji cítit, dejte o něco méně vonného oleje.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2011 21:49
24. 11. 2011 20:05
24. 11. 2011 12:09
-myšleno návod výrobce z Tvého odkazu
24. 11. 2011 11:13
24. 11. 2011 08:57
24. 11. 2011 08:47
24. 11. 2011 08:46
24. 11. 2011 08:45
24. 11. 2011 08:44
Jo jinak recept ukládám
24. 11. 2011 08:23
24. 11. 2011 08:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 41 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Olomoucké tvarůžky v teplé kuchyni. Jsou skvělé do polévek a v kombinaci s masem, zeleninou, brambory nebo těstovinami
Další recepty
Tématické fráze: koláč s dýní cheesecake s dýní výrobky z dýní vyrobky z dyně zákusky z dýně dýňovy kolac dýňový koláč s pomerančem kolac s dyne hana michopulu recepty kolač z dýne tvarohovy kolac zákusek z dýně dýně s tvarohem koláče s dýní koláč s pomerančem hana michopulu pečená dýně dýňový koláč michopulu dezert s dýní cheesecake z dýně dýně a tvaroh
Suroviny: těsto křehké, dýně, máslo, pomeranče, žloutek, cukr krupice, tvaroh měkký, cukr vanilkový, olej pomerančový
Tvarohový koláč s dýní a pomerančem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R5DL
11 názorů