Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 725 kJ / 2 085 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,48 g |
Tuky | 136,53 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 652 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 3,91 g |
Sacharidy | 102,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zahradnické řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VlJO
Moje poznámka
Zahradnické řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VlJO
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 13 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 13 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 8 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 8 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 9 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 10 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 12 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 12 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 13 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 14 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 14 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 14 hodinami
Tématické fráze:
řízečky z brokolice,
brokolicové řízečky,
brokolice řízečky,
rizecky z hrasku a mrkve,
mrkev na rizecky,
květ.řízečky,
zahradnicke maso,
tvarohovoslehackovy kolac,
řizečky s mleteho masa,
recepty od staré babičky mleté maso
Suroviny:
maso mleté,
mrkev,
kukuřice sterilovaná,
hrášek sterilovaný,
brokolice,
cibule,
houska,
mléko,
vejce,
strouhanka,
máslo,
květ muškátový,
sůl,
pepř
Komentáře (5)