Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 923 kJ / 2 133 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,48 g |
| Tuky | 111,17 g |
| Vláknina | 16,97 g |
| Cholesterol | 2,74 g |
| Sodík | 374 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 168,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra v košilce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1Ow
Moje poznámka
Kuřecí játra v košilce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1Ow
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 14 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 16 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 19 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 20 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno 28. 10. 2025 22:38:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Flíčky se zelím a uzeným bůčkem
Carlosss40 před 49 minutami
Vepřová kýta po uhersku
Vosats před 1 hodinou
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 9 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 11 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 12 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 12 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 13 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 13 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játra ve slaninové košilce,
kuřecí játra,
kuřecí játra po anglicku,
kuřecí játra s majoránkou,
kuřecí játra recepty,
játra ve slaninové košilce,
recept kuřecí játra,
kureci jatra recept,
recept na kuřecí játra,
kuřecí játra v anglické košilce,
kuřecí játra na slanině,
recepty kuřecí játra,
vareni kureci jatra,
drůbeží játra v košilce,
pecene játra v kosilce,
recepty na kuřecí játra,
nadivka v kureci kosilce,
játra s kořením pikant,
kuřecí jatra pikant,
pikantjátra
Suroviny:
játra kuřecí,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
slanina anglická,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (3)