Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 676 kJ / 640 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,36 g |
| Tuky | 43,03 g |
| Vláknina | 13,82 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 828 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 49,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lovecký bramborový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgzK
Moje poznámka
Lovecký bramborový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgzK
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 2 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 6 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 7 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 8 hodinami
Máslovo-ořechová bábovka
Přidáno před 17 hodinami
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka
Kajkajak před 42 minutami
Rajská omáčka
Daniela57 před 1 hodinou
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 1 hodinou
Afrika řezy
hliboka před 1 hodinou
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 1 hodinou
Mrkvový perník s povidly
David Salamánek před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Eiisa před 2 hodinami
Zdravý mrkvovo-jablečný dort
sbezecna před 2 hodinami
Květáková fritáta
Wikki před 2 hodinami
Makový závin hrnkový
titi96 před 3 hodinami
Tématické fráze:
buřtguláš recept,
gulas ze salamu,
pikantní bramborový guláš,
bramborový guláš,
recept na buřtguláš,
guláš z loveckého salámu,
buřtguláš,
guláš z uzeniny,
pikantní bramboroví guláš,
bramborový guláš bez uzeniny,
jak na buřtguláš,
recepty z loveckého salámu,
buřtguláš se salamem,
guláš z loveckého salámu a bramborem,
zásmažka do guláše,
bramborový guláš pikantní,
recepty buřtguláš,
pomazánka z loveckého salámu,
buřtguláš se zelenou paprikou,
brambory lovecky salam
Suroviny:
brambory,
cibule,
salám lovecký,
slanina anglická,
špek uzený,
česnek,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
pepř,
petrželka,
masox,
olej,
sůl
Komentáře (19)
Nedávala jsem slaninu a špek, lovečák pustil tuku dost a jíšku se zelenou paprikou jsem přidala až ke konci vaření.Chuťově je ale naprosto vynikající, sypala jsem petrželkou a s čerstvým chlebem to nemělo chybu.
Přidávám bodík a foto dodám během večera.
Já do bramborového guláše, asi 10 minut před dokončením přidávám na proužky nakrájenou papriku. Paprika dodá guláši znamenitou chuť.
Bibinko,bodík už šel,tak teď jen foto z dnešního obědu
Jen bych Bibinko možná do poznámky uvedla,že kdyby si někdo chtěl chuťově přilepšit nějakým ostřejším kořením(chilli,pálivá paprika,pepř)ať to nedělá,jinak bude trpět 2 x-jednou při příjmu a podruhé při konečném výdeji
Špagetko-také jsem libečková,ale tady by mě to chuťově rušilo,nepřidala jsem