Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 431 kJ / 820 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,00 g |
| Tuky | 4,45 g |
| Vláknina | 37,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 137,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaná brokolice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5A6
Moje poznámka
Zapékaná brokolice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5A6
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 16 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 16 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 18 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 19 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 3 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 4 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 12 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 14 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 14 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 15 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 15 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 16 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 17 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 17 hodinami
Tématické fráze:
zapekaná brokolice s těstovinou,
brokolice recepty,
jídla z brokolice,
recepty z brokolice,
brokolica,
zapékana brokolice s brambory,
zapikaná brokolice,
brokolice,
zapékaná brokolice se smaženou cibulkou,
zapékaná broklice,
zapekana,
brokolice recept,
zapékané těstoviny s brokolicí,
recepty na zapékání,
zapékaná brokolice se sýrem,
rokolice recepty,
recept z brokolice,
brokolica recepty,
recept na zapékanou brokolici,
zapékaná jídla
Suroviny:
brokolice,
brambory,
maso vařené,
vývar,
sůl,
pepř černý
Komentáře (2)