Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 618 kJ / 4 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,04 g |
Tuky | 157,93 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 596,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOPn
Moje poznámka
Jahodové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOPn
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 16 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 18 hodinami
Pórkový krém
Přidáno 21. 5. 2025 11:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sova1 před 12 minutami
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Markeeta před 16 minutami
Lotrinské těstoviny
Stepanka.M. před 32 minutami
Letní koláč
Freya98 před 39 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
Eva1mamina před 49 minutami
Vepřová plec na hořčici
dexulka před 1 hodinou
Čokoládovo-banánové muffiny
Roubalka8 před 3 hodinami
Jahodové muffiny
Petra.21 před 4 hodinami
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 13 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 14 hodinami
Tématické fráze:
jahodové řezy,
řezy na plech,
řezy s jahodami,
jahodové recepty,
jahodové řezy se zakysanou smetanou,
jahodové řezy se želatinou,
jahodové řezy recepty,
jahodová buchta se želatinou,
jahodový řez,
jahodové moučníky,
jahodový řezy,
jahodové řezy s želatinou,
sváteční jahodové řezy,
buchta s jahodami a zakysanou smetanou,
řezy se želatinou,
nejlepsi jahodove rezy,
recepty na nejlepší jahodové řezy,
jahodová buchta s želatinou,
jahodové řezy se smetanou,
buchta s jahodami a zelatinou
Suroviny:
vejce,
cukr,
mléko,
olej,
mouka polohrubá,
jahody,
pudink jahodový,
smetana zakysaná,
želatina
Komentáře (9)