Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 664 kJ / 159 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,45 g |
| Tuky | 0,94 g |
| Vláknina | 12,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 29,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KmGM
Moje poznámka
Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KmGM
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou naplní
Přidáno před 38 minutami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční košíčky
Přidáno před 2 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 4 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 4 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 13 minutami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 59 minutami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 2 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 2 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 2 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 3 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 7 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 9 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 10 hodinami
Tématické fráze:
zapečené maso se sýrem,
maso se šlehačkou a syrem,
zapečené maso se sýrem a šlehačkou,
maso zapečené se sýrem a šlehačkou,
maso se syrem a slehackou,
recepty zapečene maso,
vepřové maso zapečené se šlehačkou,
zapečené maso se šlehačkou,
maso zapečené se šlehačkou a sýrem,
zapečené maso se šlehačkou a sýrem,
maso zapečené se sýrem,
vepřové zapečené se sýrem a se šlehačkou,
maso se sýrem a šlehačkou recepty,
zapečené vepřové maso se sýrem,
zapečené těstoviny se šlehačkou a sýrem,
vepřové maso se šlehačkou a sýrem,
argentinske koreni,
maso a sýr recepty,
argentínský sýr,
vepřové maso zapečené se sýrem a šlehačkou
Suroviny:
pečeně vepřová,
cibule,
česnek,
sýr niva,
sýr eidam,
sýr romadur,
paprika čerstvá červená,
smetana 33%,
koření argentina,
sůl
Komentáře (24)
V Argentíne síce pripravujú aj bravcové (vepřové) mäso, ale viac ako 90 % pripravujú hovädzie.
Apropó, ty nikam do jídla nedáváš česnek
Všem moc děkuji, že se vám recept líbí, dost mě to překvapilo a vyzkoušejte to
Kikina:
jo.. ještě +