Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Aztécká"ryba v solamylové kůrce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZvR
Moje poznámka
"Aztécká"ryba v solamylové kůrce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZvR
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 3 minutami
Chilli cukety
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 47 minutami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Kakoska před 1 hodinou
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 3 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 3 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 3 hodinami
Špagety s mletým masem
Valis před 3 hodinami
Linecké řezy s jablky
Jajav před 4 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 4 hodinami
BBQ (barbecue) omáčka
PetrAmis před 4 hodinami
Cuketová krémová polévka
dejna před 5 hodinami
Tématické fráze:
solamylové knedlíky,
solamylové řezy,
ryba stikozubec s kořením aztécký poklad,
solamylové rohlíčky,
z chleba udelaná ryba,
ryba ba vánoce recept,
solamilove rohlicky,
mail azt.cz loc:cz,
aztécké koření,
recept na skvělou rybu,
ryba máma mia,
recept kuře v křupavé kůrce,
jaka je dobra ryba na obaleni,
solamylova krusta,
jak obalit zamrazenou rybu,
aby ryba krupala,
solamylove krusta,
aztecka treska,
křupavá pečená ryba,
křupavá kůrka na pečené rybě
Suroviny:
koření aztécký poklad,
solamyl,
máslo,
olej olivový,
citron,
zelenina čerstvá
Komentáře (23)
http://www.koreni-gastro.cz/aztecky_poklad-aztecky...
http://www.caje-koreni.cz/koreni/37-aztecky-poklad...
Složení:
Sůl (max.35%), koření (cibule, pepř, paprika, saturejka, řecké seno), zvýrazňovač chuti E 621, Vitamín B1.
ba ne, Ann, máš to překrásné.. o výborné chuti tohoto pokrmu nepochybuji