Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 989 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,24 g |
Tuky | 23,19 g |
Vláknina | 14,34 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 32,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé s houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnVg
Moje poznámka
Filé s houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnVg
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 26 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 50 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 58 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 1 hodinou
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 2 hodinami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 3 hodinami
Tématické fráze:
houbová omáčka recept,
filé na houbách,
houbová omáčka,
ryba s houbovou omáčkou,
houbová omáčka na ryby,
treska s houbovou omáčkou,
rybí filé s houbovou omáčkou,
houbové recepty,
žapiony omáčku,
filety s houbovou omáčkou,
rybí filety s houbovou omáčkou,
rybí filé na žampionove omacce,
file s na houbách,
recept na filé s na houbách,
file s houbama,
recepty s houbami,
rybi filety s omackou houbovou,
rybí filetna houbách,
rybí file s houbová omáčka recept,
rybí filet s houbovou omáčkou
Suroviny:
filet z ryb,
citron,
víno bílé suché,
žampióny,
smetana kysaná,
cibule,
mouka,
hořčice,
nať petrželová,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (4)