Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 328 kJ / 1 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,64 g |
Tuky | 30,80 g |
Vláknina | 23,90 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 203,84 g |
Postup přípravy
Jako přílohu podáváme bramborové nočky - z bramborového těsta uděláme váleček, ze kterého krájíme nočky. Ty dáme vařit do osolené vody, vaříme asi 5 minut, po vyplavání noků na povrch.
Zveřejněno 21. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí, houby, uzené, za pár minut snězené...
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62w9
Moje poznámka
Zelí, houby, uzené, za pár minut snězené...
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62w9
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 18 minutami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 14 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 17 minutami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 36 minutami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 10 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 11 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 13 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 13 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 14 hodinami
Tématické fráze:
krájené zelí,
uzene houby,
houby se zelim,
zelí a houby,
houby a zeli,
uzené maso do mrazáku,
vařené zelí do mrazáku,
zelí do mrazáku,
krajení zelí,
houby zelí,
uzene houby recept,
houby do mrazáku,
uzene maso z mrtazaku,
zelí na páře,
noky s uzeninou,
zelí v mrazaku,
noky uzene zeli,
zelí houby recept,
zeli houby,
uzené s bramborovými noky se zelim
Suroviny:
cibule,
maso uzené,
zelí kysané,
žampióny,
olej olivový,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
brambory,
mouka hrubá,
vejce,
sůl
Komentáře (19)
Díky za recept
milujem taketo jedla a varim ich strasne malo, manzel ich nemusi. on je ako monk...on musi mat vsetko od seba oddelene, aby sa nahodou nic nepomiesalo na taniery
na klouzání v krku?? deci vlahého sádýlka..ale hrozí případný kluz i na druhém konci protipólu