Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 432 kJ / 820 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,68 g |
Tuky | 38,80 g |
Vláknina | 7,58 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 28,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrovo-zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8A4
Moje poznámka
Sýrovo-zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8A4
Nejnovější recepty
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 2 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 2 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 2 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 3 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 1 hodinou
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 3 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 3 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 4 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 4 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 5 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 6 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka,
syrová polévka,
zeleninová polévka bez vyvaru,
zelenina do 2.litrů polévky recept,
polévka ze smetanita
Suroviny:
vývar masový,
polévková zelenina,
sýr tavený,
paprika čerstvá červená,
česnek,
cibule,
sůl,
pepř,
zázvor,
feferonka,
petrželka zelená
Komentáře (10)
Za sýry jsem použila 2 ks Smetanita a asi 10g Nivy.
Po rozmixování jsem tam vrátila tu vyndanou zeleninu, nakrájenou na drobno a dochutila. Ještě i do talíře jsem přidala pažitku.
Polévka je velmi sytá a dobrá
Já také po uvaření vytáhnu pouze slupku a cibuli nechávám ve vývaru
ta cibule se samozřejmě vyndá, nebo alespoň její slupka a pokud máte radši krémovou variantu, mixujte.
Libor
Libore...